EASYv6 eller dual stack

Opgradering af et netværk fra ren IPv4 til en komplet IPv4+IPv6 dual stack opsætning kan være uoverkommelig opgave, hvis tiden er knap. En dual stack opsætning kræver at alle enheder på lokalnettet opdateres. Hvis virksomheden har softwaresystemer som ikke kan opdateres skal disse udskiftes før dual stack opsætningen er fuldført.

EASYv6 kræver ikke ændringer af lokalnettet. Med EASYv6 kan lokalnettet fortsat køre ren IPv4. EASYv6 sikrer at kommunikationen med omverdenen foregår på samme måde som hvis dit lokalnet have anvendt en dual stack opsætning.

EASYv6 kan også bruges sammen med dual stack. Det betyder at når EASYv6 er installeret kan virksomheden opgradere eget netværk i et tempo der passer til virksomheden. De dele af virksomhedens netværk der er opdateret til dual stack vil ikke længere bruge EASYv6 til kommunikation med Internettet.

Hvis der på virksomhedens netværk introduceres nye services, som kun kan bruges over IPv6 vil EASYv6 sikre at de nye services også er tilgængelige for computere, der endnu kun kører IPv4.

Fremhævet produkt

Free v4 frontend for your v6 siteRead more...